ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αρχική » Eπισκέπτες » Γενικές Πληροφορίες

Γενικeς Πληροφορiες

Τα πάντα για την έκθεση Οικοδομή

Με δεδομένη την επανεκκίνηση της αγοράς, οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2023, καθιστώντας την έκθεση ως το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτηρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις λύσεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την έκθεση ως ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο.

Με τις συμμετοχές των εκθετών και το ενδιαφέρον ξένων επισκεπτών να έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, η φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 μεγαλώνει ακόμα περισσότερο σε μέγεθος. Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα της σύγχρονης εποχής και στην ανάγκη των ελληνικών εταιρειών για εξωστρέφεια, επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της και στο ρόλο της ως ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Κεφαλαιοποιώντας τη φήμη της εκτός συνόρων αλλά, παράλληλα, θέτοντας σε εφαρμογή μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, η έκθεση ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας.

Προϋποθέσεις εισόδου

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε επαγγελματίες του κλάδου όπως: αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές, εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, εγκαταστάτες δικτύων (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, ψυκτικοί, ειδικοί καυστήρων, συστημάτων ασφαλείας και ανελκυστήρων), επαγγελματίες και τεχνίτες πέτρας, μαρμάρου, ξύλου, αλουμίνιου και γυαλιού, οικοδόμους, ελαιοχρωματιστές κ.α.

Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 – 20:00

Εγγραφεiτε στο Newsletter