ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αρχική » Eπισκέπτες » Γενικές Πληροφορίες

Γενικeς Πληροφορiες

Τα πάντα για την έκθεση Οικοδομή

Με δεδομένη την επανεκκίνηση της αγοράς, οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2024, καθιστώντας την έκθεση ως το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024 οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτηρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις λύσεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την έκθεση ως ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα της σύγχρονης εποχής και στην ανάγκη των ελληνικών εταιρειών για εξωστρέφεια, επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της και στο ρόλο της ως ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Κεφαλαιοποιώντας τη φήμη της εκτός συνόρων αλλά, παράλληλα, θέτοντας σε εφαρμογή μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, η έκθεση ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας.

Προϋποθέσεις εισόδου

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε επαγγελματίες του κλάδου όπως: αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, γραφεία μελετών, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές, εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, εγκαταστάτες δικτύων (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, ψυκτικοί, ειδικοί καυστήρων, συστημάτων ασφαλείας και ανελκυστήρων), επαγγελματίες και τεχνίτες πέτρας, μαρμάρου, ξύλου, αλουμίνιου και γυαλιού, οικοδόμους, ελαιοχρωματιστές κ.α.

Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 – 20:00

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Εγγραφεiτε στο Newsletter