EXPO NEWS

Ως μια εταιρεία που δραστηριοποιείστε στις πωλήσεις έχετε μια αρκετά καλή εικόνα για τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών; Μετά την πολυετή κρίση, η αγορά έχει ανακάμψει σημαντικά. Ποια είναι σήμερα η κατάσταση και ποιες οι προοπτικές για το επόμενο διάστημα;

Ως εταιρεία GTC Λευκαδίτης, έχουμε αναπτύξει μια ισχυρή και θετική εικόνα στον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών. Η συνεχής προσήλωσή μας στην παροχή υψηλής αξιοπιστίας προϊόντων και εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, έχει συμβάλλει στη δημιουργία αυτής της εικόνας. Παρατηρούμε αυξημένη ζήτηση για έργα κατασκευής, ανακαινίσεων και αναβαθμίσεων. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, όπως η χρήση προηγμένων υλικών και τεχνικών κατασκευής, συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των έργων.

Οι προοπτικές για το επόμενο διάστημα παραμένουν ελπιδοφόρες. Η συνεχής ανάπτυξη του κατασκευαστικού τομέα αναμένεται να συνεχιστεί, με ευκαιρίες για νέα έργα και συμφωνίες συνεργασίας. Η βιωσιμότητα και η προσαρμογή σε πράσινες τάσεις αποτελούν επίσης σημαντικούς παράγοντες για τη μελλοντική επιτυχία.

Με βάση την εμπειρία σας από τις πωλήσεις, σε ποια είδη που σχετίζονται με την οικοδομή και τις κατασκευές παρουσιάζεται αυτήν την περίοδο η μεγαλύτερη ζήτηση; Πως είναι η κατάσταση από πλευράς προσφοράς;

Η μεγαλύτερη ζήτηση επικεντρώνεται σε ηλεκτρικά εργαλεία Raider / CAT συμπληρωματικά με τα αναλώσιμά τους, σε μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων, είδη βαφή και επεξεργασίας κονιαμάτων όπως σπάτουλες, μυστριά κοκ.

Όσον αφορά την προσφορά, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση διατηρώντας σταθερούς προμηθευτές και διευρύνοντας τις συνεργασίες μας. Εντούτοις, η υψηλή ζήτηση μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις στη διαθεσιμότητα ορισμένων προϊόντων, τις οποίες προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μέσω αποτελεσματικής διαχείρισης αποθεμάτων και στρατηγικής προμηθευτικής σχεδίασης.

Μιλήστε μας για την εταιρεία σας. Πως ξεκίνησε, ποια η διαδρομή και φιλοσοφία της αλλά και ποια τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα που την έχουν καθιερώσει στην αγορά;

Η εταιρεία μας, GTC Λευκαδίτης, ιδρύθηκε με πάθος για την παροχή αξιόπιστων λύσεων στον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών. Το ταξίδι μας ξεκίνησε πριν από χρόνια το 1985.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου με εξειδικευμένες λύσεις. Αναζητούμε διαρκώς τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου. Επιπλέον, η αξιοπιστία στη σχέση ποιότητας και τιμής είναι στοιχεία που ενσωματώνουμε σε κάθε προϊόν και υπηρεσία που προσφέρουμε.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας καθιέρωσαν στην αγορά περιλαμβάνουν την ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταστημάτων που σχετίζονται με την οικοδομή, την εξειδίκευση στη συντήρηση ηλεκτρικών και βενζινοκίνητων εργαλείων, και τη στρατηγική συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές. Η δέσμευσή μας για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η διαρκής προσπάθεια για καινοτομία μας έχει διαμορφώσει ως τον πλέον αξιόπιστο εταίρο στον κλάδο.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τη συμμετοχή σας στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ τον Οκτώβριο; Ποιες προτάσεις θα παρουσιάσετε στην αγορά και τους επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής και των κατασκευών;

Είναι μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και να συνδεθούμε με επαγγελματίες του χώρου, αναδεικνύοντας την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Θα παρουσιάσουμε τα επαγγελματικά Ηλεκτρικά εργαλεία και κοινής μπαταρίας του παγκόσμιου ηγέτη Caterpillar (CAT) που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά. Τα ηλεκτρικά εργαλεία RAIDER που προσφέρουν τεράστια γκάμα για την κάλυψη αναγκών κάθε επαγγελματία και ιδιώτη μάστορα, το πλήρες πρόγραμμα μέσων ατομικής προστασίας των εταιριών GTC και Cerva και τα καινοτόμα εργαλεία Οικοδομής Co.Me, εργαλεία που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην εφαρμογή όλων των νέων προηγμένων κονιαμάτων που απαιτούνται στη σύγχρονη οικοδομή.

Ποια είναι τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας σας; Πως εξελίσσεται το 2023 και τι περιμένετε για τις πωλήσεις της φετινής χρονιάς;

Η εταιρία μας συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της, καθώς ανήκει ανελλιπώς στην κορυφαία 5άδα του κλάδου. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός είμαστε πρωτοπόροι στην αναπτυξιακή πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια. Για το 2023, εκτιμούμε ότι αυτή θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, δεδομένου ότι συνεχίζουμε σε αυξητική πορεία.

Οι προοπτικές μας είναι ενθαρρυντικές, και με βάση την παρούσα πορεία μας, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιτύχουμε τον προϋπολογισμένο στόχο με αύξηση 27%.

δειτε επισης