EXPO NEWS

Η τεράστια επιτυχία της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η επιτυχία του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου!

Άλλη μία διοργάνωση της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ στέφθηκε με επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο! Από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, χιλιάδες Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες συναντήθηκαν με τις κορυφαίες εταιρείες του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου και επιβεβαίωσαν πως η ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι πλέον θεσμός τόσο για την Ελλάδα, όσο και για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Στη διάρκεια της έκθεσης, ένα επαγγελματικό και εξειδικευμένο κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει την τεράστια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσίασαν στα εντυπωσιακά περίπτερά τους οι εκθέτες. Μέσα σε 32.212 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, ο κλάδος επέδειξε τη δυναμική του και επιβεβαίωσε πως η έκθεση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Ενθουσιώδης ήταν και η ανταπόκριση των διεθνών αγορών στο κάλεσμα της έκθεσης. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ, συνεπής στον στόχο της να ενισχύσει την εξωστρέφεια των εκθετών της, προσέλκυσε στελέχη διεθνών κατασκευαστικών εταιρειών υψηλής αγοραστικής δύναμης από 43 χώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η επίσκεψη 73 επαγγελματιών (κατασκευαστές, πολιτικοί μηχανικοί & αρχιτέκτονες) από τον Καναδά, που επισκέφθηκαν την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις του κλάδου.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η έκθεση προωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις διεθνείς συνεργασίες και επεκτείνει διαρκώς ένα τεράστιο επαγγελματικό δίκτυο προσφέροντας πλήθος επιχειρηματικών ευκαιριών.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ για άλλη μία χρονιά αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς και τη μεγάλη γιορτή του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου. Γιατί η ΟΙΚΟΔΟΜΗ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, αλλά επεκτείνει τους ορίζοντές της και οδηγεί τον κλάδο στο μέλλον με συνέπεια και όραμα.

 

Ραντεβού στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 9-12 Οκτωβρίου 2025!

δειτε επισης