Τις πύλες της για τους επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών θα ανοίξει φέτος από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου η έκθεση θεσμός ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022.

H έκθεση που διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA A.E. και TEXPO A.E. θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και ειδικότερα στο εξειδικευμένο κοινό της αγοράς των κατασκευών, σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, επαγγελματίες της οικοδομής, των υλικών και του design. Η φετινή έκθεση πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά θετική συγκυρία για τον κλάδο της οικοδομής καθώς παρατηρείται ραγδαία ανάπτυξη των κατασκευών, τόσο των ιδιωτικών όσο και των δημόσιων, όπως καταδεικνύουν και τα επίσημα στοιχεία για την κατασκευαστική δραστηριότητα στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 αναμένεται να αποτυπώσει την έντονη αναπτυξιακή δυναμική και να εξελιχθεί εκ νέου σε σημείο αναφοράς για την αγορά των κατασκευών.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022: H “γιορτή” του κλάδου!

Παράλληλα, όπως και στο παρελθόν, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών από όλες τις χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου και με αυτόν τον τρόπο να αναδειχθεί σε κορυφαίο διεθνές επιχειρηματικό forum για τον κατασκευαστικό κλάδο διεθνώς. Άλλωστε στην έκθεση αναμένεται να δώσουν το παρών σημαντικές επιχειρηματικές αποστολές, με εκπροσώπους κατασκευαστικών εταιρειών και εταιρειών του κλάδου της οικοδομής, από χώρες των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής, με έντονο ενδιαφέρον αλλά και ζήτηση για τον κατασκευαστικό κλάδο. Και βέβαια έντονο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον και για τις πολυάριθμες B2B συναντήσεις, όπου παραδοσιακά κλείνονται σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες. Έτσι για μια ακόμη χρονιά η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO αναμένεται να αναδειχθεί στο σημείο αναφοράς τόσο για την εγχώρια όσο και για την περιφερειακή αγορά της οικοδομής και των κατασκευών.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022: Πολυάριθμες εκδηλώσεις & ειδικές δράσεις

Ξεχωριστός πυλώνας επιτυχίας της έκθεσης αναμένεται να είναι και οι πολυάριθμες εκδηλώσεις και ειδικές δράσεις που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, κατά τη διάρκεια των οποίων οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πιο σύγχρονες τάσεις, τις νέες προϊόντικές λύσεις, αλλά και για τις τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από την κατασκευαστική αγορά. Και βέβαια κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να πληροφορηθούν για όλες τα νέα προϊόντα και λύσεις σχετικά με την κατασκευή και την ανακαίνιση κτιρίων, από τους εκατοντάδες εκθέτες από όλο το φάσμα της κατασκευής.

Πληθώρα εκθεμάτων

Μεταξύ των εκθετών θα περιλαμβάνονται εταιρείες από όλο το φάσμα της αγοράς και των υπηρεσιών της οικοδομής όπως: Δομικά Προϊόντα – Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά – Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα- Βελτιωτικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα – Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox- Αλουμινίου- Σιδήρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες – Κυβόλιθοι- Κανάλια), Πισίνες – Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες , Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχανήματα, Ανελκυστήρες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Software.